Beoordelingen van ChefyChef Middelburg

Recente recensies van ChefyChef Middelburg

5 sterren na 103 reviews

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een mediterraanse bowl met lamsshoarma besteld het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Ook het loyaliteitssysteem vind ik leuk gedaan. Helemaal top!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers en ontzettend aardige mensen. Nooit lang wachten en altijd knapperig frietjes. Beste nieuwe tent ik blijf zeker bij jullie bestellen

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige taco’s net zoals ik ze in mexico ook heb gegeten En nog gratis lekkere tiramisu toetje erbij! Top mannen ga zo door

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Op tijd bezorgd. Gaan we zeker vaker bestellen.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch lekker gegeten! Bedankt weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een philly cheese steak besteld, het eten was lekker en ik had via de website besteld. Ik had via de telefoon nog doorgegeven of ze ergens rekening mee konden houden bij het bezorgen. Dat hadden ze gedaan en de bezorger was er al heel snel met mijn eten. Helemaal top!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een zeer smakelijke verse maaltijd. Vlees is lekker gekruid en de sla knapperig vers ! Ook eenvriendelijke bezorger en faire prijs kwaliteit. De maaltijd had misschien iets warmer gekund (gekoeld blikje fris misschien niet bij de warme maaltijd verpakken?) en als jullie ook nog lekkere nagerechten zouden hebben dan had ik die ook zeker meebesteld!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer 2 heerlijke Mediterraanse bowls gegeten vanavond!!! Dank je wel was weer een feestje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten: wrap en mexicaanse bowl waren heel lekker! een aanrader. Moesten wel wat geduld hebben maar was het waard!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben er heerlijk van gegeten 👌 En zullen vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later bezorgd vanwege drukte, maar was het wachten waard.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en genoeg voor wat je besteld

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en goed warme friet. De taco’s was heerlijk van smaak, helaas helemaal koud! De kaas was niet eens gesmolten. Erg jammer, want anders was het perfect geweest. Bezorging was wel 20 minuten eerder dan aangegeven.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel gemakkelijk, duidelijke bestellijst! De bezorging was mooi op tijd. Fijn dat bezorgkosten inclusief zijn, waarna ik zelf kan kiezen om iets extra's te geven. Alles was goed verzorgd, netjes verpakt. De bowls smaakten prima. De frietjes waren nog steeds knapperig, heerlijk! Naar verhouding wat veel rijst. De hoeveelheid van de bowl was ruim voldoende, zodat we morgen nóg een keer kunnen genieten, nu van de burito en de wrap. De blikjes drinken is een leuk extraatje! Dank ... we komen terug ... :)

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en zo warm dat je bijna je mond verbrand !! Gewoon top !!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom ineens fors duurder?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Bezorging 10 min later dan gepland, geen ramp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en precies op tijd

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 1e keer waren we heel enthousiast over t eten. Nu bij de 2e x bestellen wil ik een aantal min puntjes doorgeven: wij hebben bestelling geplaatst om17.50 u en konden kiezen uit 2 tijden wat betreft bezorgen, 18.45 of zo snel mogelijk. Wij kozen voor zo snel mogelijk. Het eten werd bezorgd om 19.40u. ! Ik begrijp de tijdkeuze van 18.45 u niet. Dan hadden we helaas ook nog 2 x falafel bij de Bowl, terwijl we 1 x kip hadden besteld. Dan wilden we zonder drinken bestellen, maar dat was niet mogelijk. Zou fijn zijn om ook zonder drankje erbij te kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een half uur te laat. Eten was koud. We hadden zonder gesmolten kaas besteld. Zat gesmolten kaas op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er op de afgesproken tijd en was goed warm, perfect van smaak en meer dan genoeg!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, keurig verpakt en op tijd geleverd!!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De taco’s waren heerlijk, 2 verschillende gedaan maar allebei lekker, met de frietjes

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 4e keer besteld. Zo lekker. Echt een aanvulling voor Middelburg.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mexicaanse bowl 5 sterren leek wel gemaakt door Jamie oliver, taco’s ook verrukkelijk beste zaak van Zeeland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden de mediterraanse bowl besteld maar kregen een mix van deze en de Mexicaanse. Was wel prima te eten. Taco was ook prima te eten. Niet duur verder.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt net zoals de vorige keer.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zelf was erg lekker en goed warm. Helaas liet de bezorging aan alle kanten te wensen over, het duurde meer dan 1,5 uur voor er bezorgd werd. Ook voor een zondag is dat erg lang! Vervolgens wist de bezorger niet Hoeveel ik moest betalen. Vervolgens bleek hij geen wisselgeld te hebben. Terwijl dit duidelijk bij de bestelling was aangeven. Ook de status van bestelling van de mail klopte niet, maar dit is natuurlijk geen ramp. Nogmaals het eten was erg lekker en een goede grote portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd die warm bezorgd werd. Duurde op dinsdag wel meer dan een uur voor de bezorging er was. Zeker een aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de mediterraanse bowl met kip en rijst gedaan, deze was ook erg lekker, ik zeg doen!! Oja en netjes op tijd bezorgd en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super aardig personeel ! Werden zelfs gebeld dat het door de drukte iets later zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZO LEKKER!! Ben best kritisch maar wat chefychef maakt is echt heerlijk!! Netjes op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Warm vers en veel. Zelfs de frietjes zijn knapperig. En qua prijs zeker waard! Chefychef chapeau. Ga zo door😁👍🏼

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Philly cheese steak menu was heerlijk 👌🏻👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een foutje bij de levering is dit heel fijn opgelost. Complimenten!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicioso!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service. Werd netjes op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en het eten was nog warm en overheerlijk! Een mooie aanwinst voor Walcheren. Ga hier zeker vaker bestellen! ps. eindelijk ook eens wat anders dan de zoveelste shoarma/döner zaak :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x besteld en was lekkerder dan ik had gedacht! Volgende x zeker weer bestellen alleen is de bezorgtijd wat lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Portie grote is ook goed. Zou er zeker nog een keer bestellen.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren hier besteld en nog nooit teleurgesteld. Heerlijk eten voor een prima prijs.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 3e keer bestelt en wederom erg lekker en keurig op tijd bezorgd.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij ChefyChef besteld en een serieuze aanrader. Het eten was voortreffelijk. Heerlijk vers. De bezorging was snel dus het eten was goed warm. Gaan we vaker doen!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, lekker eten, snel bezorgd.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en precies op tijd. al voor de 3e keer besteld. En was zeker niet de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed van smaak alleen koud, kan ook niet anders als de gekoelde frisdrank in hetzelfde tasje zit. De bezorgtijd was heel lang 1uur en 40 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten heerlijk, lekker op tijd en warm, voor herhaling vatbaar. Een aanrader!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Op tijd aanwezig en super lekker. Zeker een aanraden, precies wat je er van verwacht!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk gegeten

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele goede aanwinst in Middelburg. Het eten is vooral vers en erg smaakvol! Daarnaast krijg je grote porties waardoor je goed vol zit. Op een zondag besteld, dus de wachttijd was iets langer dan normaal.. maar de bezorger maakt dit goed met zijn spontaniteit, liefheid en enthousiasme. Wij gaan in ieder geval vaker bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben verschillende dingen geprobeerd en het was allemaal super, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: prima!! Keurig op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed verzorgd, dus zeker voor herhaling vatbaar!!!! Niks op aan te merken dus..

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer wat besteld, op tijd geleverd. lekker eten

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en snelle bezorging. Ga er zeker vaker bestellen!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn eerste bestelling bij deze zaak, vlees/rijst was gewoon goed, frietjes lekker krokant voor bezorging, sla was kraakvers en knapperig, prijs/kwaliteit zeer goed, bezorger was vriendelijk en stip op tijd. Enige (kleine) minpuntje is de temparatuur van het eten, het was (op de friet na) lauw-warm. Al bij al een echte aanwinst in het bezorgaanbod in Middelburg

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eindelijk is wat nieuws in Middelburg en nog lekker ook. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bestelling. Kreeg een mailtje dat het 45 min. zou gaan duren en het was er al na 20 min. Vriendelijke bezorger en lekker eten. Enige min puntje was dat het eten lauw was. Zou zeker nog keer bestellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al voor de 2e keer besteld. heerlijk. en precies op de tijd bezorgt zoals aangegeven in de mail.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Mexicaanse bowl was bijzonder lekker. Goeie friet en alles lekker vers. Gratis blikje drank erbij, is altijd welkom. De levering perfect op tijd. Al met al een aanrader voor een ieder die een smakelijke en complete maaltijd zoekt voor weinig geld.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Smaken, verhoudingen en porties prima. Voor herhaling vatbaar

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar koud....jammer.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een nieuwe ondernemer! Altijd leuk om te proberen, zeker als blijkt dat dit een van de betere thuisbezorgd alternatieven is. Kwaliteit van de producten is goed en de smaak is uitstekend. Chefychef biedt gezonde maaltijden aan, die ook nog eens uitstekend smaken, alle 5 sterren waard.

Reactie van ChefyChef:Hartelijk dank voor uw review, erg blij dat het gesmaakt heeft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Mexicaanse bowl besteld met friet, kip en kaassaus. Echt een aanrader!! Frietjes blijven lekker stevig en erg lekkere kipstukjes en guacamole!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Jammer dat het geen sushirijst was

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bowl was vullend en vers, en meer dan genoeg! Het enige wat we misten was sour cream om het geheel net even wat luchtiger / smeuïger te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk broodje met goede kwaliteit vlees en lekker krokante frietjes. Vriendelijke bezorger

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd (15 min) en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, ga zeker de andere dingen ook een keer proberen, veel succes.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat, alhoewel daar keurig excuses voor zijn aangeboden. Het eten was echt onvoldoende. De friet veel te zout, maar het broodje heb ik na 1 hap weggegooid. Leek wel alsof het niet meer goed was. Rare bijsmaak. Schrijf liever geen negatieve recensies, maar kon geen mailadres vinden op de site, en jullie vragen om een recensie...

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowl zal het weer proberen👌 Bezorging zoals gevraagde tijd ben blij dat jullie open zijn!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, warm en op optijd bezorgd!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goede portie. Wat mij betreft had het wel iets warmer gemogen. Maar ik ga zeker vaker bestellen

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was goed en op tijd geleverd. Echter smaak was zeer flauw , de wrap viel spontaan open door de grootte van de rol . Friet was doorweekt , falafal mooi knapperig maar geen smaak . Geen tweede keer voor mij

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mexicaanse bowl besteld. De pulled beef was van super kwaliteit. Overige ingrediënten waren prima. Het zou af zijn als er een partje limoen bij zat en wat chili, dan is de Mexicaanse smaak compleet. Philly steak was een flinke hap. Kaas vond ik te overheersend want proefde het (goede) vlees niet meer. Al met al een mooie aanwinst in het povere bezorglandschap in Middelburg. Bestel graag weer een bowl!! Ps. Mag er ook cola light aan toegevoegd worden ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje kip was goed en de Mexicaanse bowl ook wel. Maar de falafel met friet viel tegen. Ondanks dat de bezorger een kwartier vroeger was dan de aangegeven tijd was de friet koud en slap.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Binnen 30 min bestelling warm thuis gekregen en het heeft boven mijn verwachtingen gesmaakt👍🏻 Voor herhaling vatbaar!! Keep up the good work guys.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan er niks aan doen, ik heb een echte Philly cheese steak gegeten, in Philadelphia, en die was toch beter. Deze was zeker goed, maar de echte was beter. Het Aziatische broodje was overigens prima.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was optijd en warm afgeleverd. Ribeye was lekker mals en goed gekruid. Het was heeeeerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten en snelle bezorging

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zeg het niet vaak, maar het was echt heerlijk!!!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk bedankt!!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowl en burrito waren heel lekker Churros was iets te hard en droog Voor de rest prima

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker. Mijn eten werd 20/30 min al bezorgd! Voortaan bestel ik bij chefychef :)

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk kip was lekker en de combinatie was perfect

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker!

Reactie van ChefyChef:Dankjewel voor je beoordeling:)

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super lekker

Reactie van ChefyChef:Dankjewel voor je beoordeling:)

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke broodjes! En de bowl Mexicaanse was ook lekker!

Reactie van ChefyChef:Dankjewel voor je beoordeling:)

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk! Lekkere smaken met goede ingrediënten combi’s. Zeker een aanrader!

Reactie van ChefyChef:Dankjewel voor je beoordeling:)

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, prima kwaliteit en een leuke openingsactie.

Reactie van ChefyChef:Dankjewel voor je beoordeling:)