Beoordelingen van ChefyChef Middelburg

Recente recensies

5.0
Donna
gisteren

Op tijd geleverd en heerlijk van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
31 juli 2021

Was erg lekker en de bezorging was sneller dan gepland

Martin
30 juli 2021
Jacky Luitwieler
28 juli 2021

Heerlijke veganistische Mexicaanse bowl. Goede service.

Fam. Koppejan
27 juli 2021
Jing
26 juli 2021
Adriaansen
25 juli 2021

Heerlijke burito's. De geschatte bezorgtijd was erg optimistisch ingeschat. 20 minuten later. Echter heerlijk gegeten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marin
24 juli 2021

Heerlijk gegeten! Alles goed verzorgd, voor herhaling vatbaar!

ElisaB
22 juli 2021

Het is net zo als ik het zelf zou maken maar dan zonder de moeite van het zelf maken😉 Het is werkelijk heerlijk!

Jonk
20 juli 2021

Het eten was lekker, maar ik heb er een uur en 20 minuten op moeten wachten. Langer dan de in eerste instantie aangegeven tijd. Even een belletje zou ik graag waarderen. Ik heb toch mijn telefoonnummer in moeten vullen voor het bestellen..

Demi
20 juli 2021

Bestelling kwam een half uur te laat, waardoor het eten koud was en mn frisdrank warm

Diana Luitwieler-Heikoop
15 juli 2021
Natascha
11 juli 2021

Heerlijk eten! Bezorging mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
6 juli 2021

Was weer allemaal top. Op tijd en smaakte weer zo lekker allemaal!

d
6 juli 2021

Altijd lekker en netjes ontvangen maar gisteren was het toch minder Saus vergeten van de broodjes en had een halve kip broodje

Annie
4 juli 2021

Was blij verrast met CheffyChef's menu. Ik ben dol op taco's en TexMex. Heb tot nu toe enkel de taco's gegeten. Ook ben ik een beetje een snob als het aankomt authenticiteit van verschillende wereldkeukens. Maar CheffyChef geeft een goede draai aan TexMex eten en wat Hollanders lusten! Op basis van de taco's zal ik blijven bestellen!!!

jimm
4 juli 2021

topzaak! snelle bezorging en goed eten!

Jeroen Verhulst
3 juli 2021

Heel erg lekker gegeten! Prima smaken en prima porties! Aanrader! Ik had alvast in de middag besteld en kwam er achter dat ik iets vergeten was. Even bellen en dit kon ik zonder probleem bijbestellen. Prima service!

B
2 juli 2021
G
1 juli 2021

Het was weer heerlijk. Heel netjes om vooraf te bellen dat de bestelling iets later kwam volgens de afgesproken tijd

Jacky Luitwieler
28 juni 2021

Superlekkere vegan bowl en supervriendelijk geholpen bij een kleine miscommunicatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
28 juni 2021

Meer dan 1,5 uur moeten wachten. 25 minuten later dan stond aangegeven, geen excuus of niks. Eten zelf was goed, niet heel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
25 juni 2021

Heerlijke nieuwe gerecht geproefd de crunchy wrap lams. Nieuwe favoriet!!! Zeker voor herhaling vatbaar

Ton
23 juni 2021

Had geen zin om te koken maar heb heerlijk gegeten ,dank aan ChefyChef

Peters
21 juni 2021

Bestelling wat laat bezorgd maar dat is niet gek tijdens het NL elftal, eten weer van uitmuntende kwaliteit

Serge Christian Munezero
19 juni 2021

Super!!! Weer heerlijk gegeten, top service dit moet toch wel mijn favoriete restaurant zijn om bij te bestellen

Gilles
18 juni 2021

het eten kwam 20min later, maar zoals altijd was het eten heerlijk. zeker t wachten waard. lekker gewerkt!

Michiel Karman
14 juni 2021

Alles perfect warm en heerlijk gegeten. Knappe bezorger😏

Shirley
14 juni 2021

Onze nieuwe favoriete bezorgtoko! Enige puntje is dat ik vandaag een verkeerde taco kreeg (eentje met gehakt ipv 2x kip) en ze 20 minuten later waren dan dat ze aangaven.

Andre
12 juni 2021
Willem jan
12 juni 2021
Leen Lorier
11 juni 2021

Het eten was niet echt warm.1 persoon had kip terwijl beef was besteld.

Ashleu
11 juni 2021

Heerlijk zoals altijd

Andrea
11 juni 2021
Mhui
10 juni 2021

Was heerlijk en goed warm!

Sandra
9 juni 2021

Later bezorgd dan aangegeven. Eten prima en goed warm

Jacky Luitwieler
9 juni 2021

Heerlijk veganistisch eten en op tijd bezorgd, elke keer weer.

Rick
6 juni 2021
Ilona
3 juni 2021
Jing
3 juni 2021

Snel en mega lekker weer!

Snoep
29 mei 2021

Wat netjes optijd! Heerlijk eten goed gekruid gaan zeker vaker bestellen

Jacky Luitwieler
28 mei 2021

Makkelijk bestellen, precies op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.

Ilona
23 mei 2021

Het eten was weer fantastisch!! we misten alleen 1 blikje drinken 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne-Rosa de Gorter
21 mei 2021
Babs
20 mei 2021

Top!

M.de Wijs
19 mei 2021

Was weer heerlijk😁

Jeffrey
16 mei 2021

Toppersss

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ashley
15 mei 2021

👌👌👍👍

Michael
14 mei 2021

Makkelijke en toegankelijke website, snelle bezorging en smakelijk eten met goede porties. Prima!!!!

Jiyoo
13 mei 2021
Leo Snoek
9 mei 2021

lekker gegeten en prima op tijd bezorgd. Zou het zeker anderen aanraden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

connie
9 mei 2021

lekker gegeten, makkelijke maaltijd. Maar echt minder zout op de frietjes doen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siereveld
3 mei 2021

Was goed en lekker maar helaas te koud. Bestelling kwam ook te laat, zal te lang onderweg zijn geweest. Jammer want warm is toch lekkerder.

Jiyoo
1 mei 2021
Johanna Deurloo
29 april 2021

Het eten was super lekker! We moesten wel wat lang wachten op de bestelling, maar er werd keurig contact over opgenomen. Het wachten waard!

Martine
27 april 2021

Het smaakte heerlijk!

Chelsy
27 april 2021

Voor de 3e keer de mediterraanse bowl op! Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Poelman
27 april 2021

Heerlijk gegeten, de 3 taco's mogen van ons iets gevulder. Wij hadden verschillende dingen besteld, dus was uiteindelijk genoeg. Maar alleen was dat een beetje magertjes geweest. Verder heerlijk en ongeveer op de aangevraagde tijd bezorgd, dus prima!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
18 april 2021

Was weer een feestje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
18 april 2021

Was netjes op tijd. Burritos zijn onze favoriet!

S. V
14 april 2021
Helga
8 april 2021

Na aanleiding van een recensie uitnodiging. Eerste keer hier besteld. Helemaal top, heb nog over voor morgen :D

Zeynel
7 april 2021

Eten was lekker.

Maxime
7 april 2021
Ilona
2 april 2021

Ik denk dat het tasje omgevallen is in de auto erg lag saus in het tasje in plaats van op de bowl; Smaakte gelukkig nog prima

S.
31 maart 2021

Was heerlijk! Goede service en lekker warm eten. Zeker een aanrader

Andreas
30 maart 2021

Altijd lekker eten en vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jiyoo
26 maart 2021
Nujin
21 maart 2021
Rene
20 maart 2021

Was heerlijk! Bezorging was met 1u 20min wel langer dan verwacht

André
17 maart 2021

Heerlijk gegeten hoor bedankt toppers

Jiyoo
16 maart 2021
Rens Maljers
16 maart 2021

Wederom heerlijk gegeten, wij blijven hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna Ramstijn
14 maart 2021

Het was weer heerlijk! Omdat het kennelijk erg druk was, liet de bezorging ruim een half uur op zich wachten. Maar daarover werden we mooi op tijd gebeld! Prima!

Mieke
14 maart 2021

't was weer erg lekker😁

De Wijs
10 maart 2021

Weer keurig op tijd en heerlijk.

Ilona
9 maart 2021

Ook deze keer weer heerlijk gegeten, alleen is het niet helemaal duidelijk of er nu wel niet friet bij de burrito zit; volgens de website wel maar ik had ze niet. Burrito was wel erg lekker 👌🏻

Marieke
13 februari 2021

Heerlijk & op de gemelde tijd bezorgd, superfijn. Krokante frites, verse en smaakvolle goedgevulde wraps. Bedankt Chefy :)

Marleen
7 februari 2021

Het eten was heerlijk. Maar deze keer ook weer koud. Dat is jammer. Ms andere verpakkingen gebruiken om het warm te houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
3 februari 2021

Heerlijk eten!

Rens Maljers
29 januari 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger!

Dirk Dees
24 januari 2021

Ik had een mediterraanse bowl met lamsshoarma besteld het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Ook het loyaliteitssysteem vind ik leuk gedaan. Helemaal top!

Chris Munezero
24 januari 2021

Heerlijk eten, vers en ontzettend aardige mensen. Nooit lang wachten en altijd knapperig frietjes. Beste nieuwe tent ik blijf zeker bij jullie bestellen

Jan C
23 januari 2021

Heerlijke knapperige taco’s net zoals ik ze in mexico ook heb gegeten En nog gratis lekkere tiramisu toetje erbij! Top mannen ga zo door

Diana Luitwieler
21 januari 2021

Lekker eten. Op tijd bezorgd. Gaan we zeker vaker bestellen.

Jing
17 januari 2021
Ilona
17 januari 2021

Wederom fantastisch lekker gegeten! Bedankt weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Will
17 januari 2021

Ik had een philly cheese steak besteld, het eten was lekker en ik had via de website besteld. Ik had via de telefoon nog doorgegeven of ze ergens rekening mee konden houden bij het bezorgen. Dat hadden ze gedaan en de bezorger was er al heel snel met mijn eten. Helemaal top!

Jeroen
14 januari 2021

Zoals altijd een zeer smakelijke verse maaltijd. Vlees is lekker gekruid en de sla knapperig vers ! Ook eenvriendelijke bezorger en faire prijs kwaliteit. De maaltijd had misschien iets warmer gekund (gekoeld blikje fris misschien niet bij de warme maaltijd verpakken?) en als jullie ook nog lekkere nagerechten zouden hebben dan had ik die ook zeker meebesteld!

Ilona
10 januari 2021

We hebben weer 2 heerlijke Mediterraanse bowls gegeten vanavond!!! Dank je wel was weer een feestje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

helen
8 januari 2021

het eten: wrap en mexicaanse bowl waren heel lekker! een aanrader. Moesten wel wat geduld hebben maar was het waard!

André
4 januari 2021

Wij hebben er heerlijk van gegeten 👌 En zullen vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
3 januari 2020

Iets later bezorgd vanwege drukte, maar was het wachten waard.

Visser
2 januari 2020

Lekker en genoeg voor wat je besteld

adv
2 januari 2020

Lekkere en goed warme friet. De taco’s was heerlijk van smaak, helaas helemaal koud! De kaas was niet eens gesmolten. Erg jammer, want anders was het perfect geweest. Bezorging was wel 20 minuten eerder dan aangegeven.

Jeroen Bouwmeester
29 december 2020

Aanrader!!!

Jiyoo
25 december 2020
Erna Ramstijn
5 december 2020

Bestellen ging heel gemakkelijk, duidelijke bestellijst! De bezorging was mooi op tijd. Fijn dat bezorgkosten inclusief zijn, waarna ik zelf kan kiezen om iets extra's te geven. Alles was goed verzorgd, netjes verpakt. De bowls smaakten prima. De frietjes waren nog steeds knapperig, heerlijk! Naar verhouding wat veel rijst. De hoeveelheid van de bowl was ruim voldoende, zodat we morgen nóg een keer kunnen genieten, nu van de burito en de wrap. De blikjes drinken is een leuk extraatje! Dank ... we komen terug ... :)

Jeroen
5 december 2020

Was lekker en zo warm dat je bijna je mond verbrand !! Gewoon top !!

Debby
30 november 2020

Waarom ineens fors duurder?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie
30 november 2020

Goed eten! Bezorging 10 min later dan gepland, geen ramp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
29 november 2020
Mieke
26 november 2020

Het was weer heerlijk en precies op tijd

Minderhoud
23 november 2020

De 1e keer waren we heel enthousiast over t eten. Nu bij de 2e x bestellen wil ik een aantal min puntjes doorgeven: wij hebben bestelling geplaatst om17.50 u en konden kiezen uit 2 tijden wat betreft bezorgen, 18.45 of zo snel mogelijk. Wij kozen voor zo snel mogelijk. Het eten werd bezorgd om 19.40u. ! Ik begrijp de tijdkeuze van 18.45 u niet. Dan hadden we helaas ook nog 2 x falafel bij de Bowl, terwijl we 1 x kip hadden besteld. Dan wilden we zonder drinken bestellen, maar dat was niet mogelijk. Zou fijn zijn om ook zonder drankje erbij te kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kosters
22 november 2020

Bestelling was een half uur te laat. Eten was koud. We hadden zonder gesmolten kaas besteld. Zat gesmolten kaas op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gino
21 november 2020

Eten was er op de afgesproken tijd en was goed warm, perfect van smaak en meer dan genoeg!

Yvonne
21 november 2020

Heerlijk vers, keurig verpakt en op tijd geleverd!!

Anne-Rosa
17 november 2020
Ilona Bommeljé
13 november 2020

De taco’s waren heerlijk, 2 verschillende gedaan maar allebei lekker, met de frietjes

Marleen
10 november 2020

Nu voor de 4e keer besteld. Zo lekker. Echt een aanvulling voor Middelburg.

Boomstam
8 november 2020

Mexicaanse bowl 5 sterren leek wel gemaakt door Jamie oliver, taco’s ook verrukkelijk beste zaak van Zeeland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
7 november 2020

Hadden de mediterraanse bowl besteld maar kregen een mix van deze en de Mexicaanse. Was wel prima te eten. Taco was ook prima te eten. Niet duur verder.

De haan
4 november 2020

Het heeft heerlijk gesmaakt net zoals de vorige keer.

adv
27 oktober 2020

Het eten zelf was erg lekker en goed warm. Helaas liet de bezorging aan alle kanten te wensen over, het duurde meer dan 1,5 uur voor er bezorgd werd. Ook voor een zondag is dat erg lang! Vervolgens wist de bezorger niet Hoeveel ik moest betalen. Vervolgens bleek hij geen wisselgeld te hebben. Terwijl dit duidelijk bij de bestelling was aangeven. Ook de status van bestelling van de mail klopte niet, maar dit is natuurlijk geen ramp. Nogmaals het eten was erg lekker en een goede grote portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
26 oktober 2020
Joyce
20 oktober 2020

Heerlijke maaltijd die warm bezorgd werd. Duurde op dinsdag wel meer dan een uur voor de bezorging er was. Zeker een aanrader!

Ilona
19 oktober 2020

Deze keer de mediterraanse bowl met kip en rijst gedaan, deze was ook erg lekker, ik zeg doen!! Oja en netjes op tijd bezorgd en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela de Bruijne
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten en super aardig personeel ! Werden zelfs gebeld dat het door de drukte iets later zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peet
18 oktober 2020

ZO LEKKER!! Ben best kritisch maar wat chefychef maakt is echt heerlijk!! Netjes op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Warm vers en veel. Zelfs de frietjes zijn knapperig. En qua prijs zeker waard! Chefychef chapeau. Ga zo door😁👍🏼

Jeroen
11 oktober 2020

Philly cheese steak menu was heerlijk 👌🏻👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
8 oktober 2020

Ondanks een foutje bij de levering is dit heel fijn opgelost. Complimenten!

Anoniem
7 oktober 2020
Latino
5 oktober 2020

Delicioso!

Hayat
5 oktober 2020
Don
5 oktober 2020

Uitstekende service. Werd netjes op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en het eten was nog warm en overheerlijk! Een mooie aanwinst voor Walcheren. Ga hier zeker vaker bestellen! ps. eindelijk ook eens wat anders dan de zoveelste shoarma/döner zaak :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karima
4 oktober 2020

Eerste x besteld en was lekkerder dan ik had gedacht! Volgende x zeker weer bestellen alleen is de bezorgtijd wat lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NVP
4 oktober 2020

Lekker eten. Portie grote is ook goed. Zou er zeker nog een keer bestellen.

Ruben van Wijk
25 september 2020

Al meerdere keren hier besteld en nog nooit teleurgesteld. Heerlijk eten voor een prima prijs.

Ilona
25 september 2020

Nu voor de 3e keer bestelt en wederom erg lekker en keurig op tijd bezorgd.

M.S.
25 september 2020

Voor het eerst bij ChefyChef besteld en een serieuze aanrader. Het eten was voortreffelijk. Heerlijk vers. De bezorging was snel dus het eten was goed warm. Gaan we vaker doen!

Benjamin
22 september 2020

Helemaal top, lekker eten, snel bezorgd.

MArleen
20 september 2020

Heerlijk, en precies op tijd. al voor de 3e keer besteld. En was zeker niet de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisa
20 september 2020

Het eten was goed van smaak alleen koud, kan ook niet anders als de gekoelde frisdrank in hetzelfde tasje zit. De bezorgtijd was heel lang 1uur en 40 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noreyn
19 september 2020

Ik vond het eten heerlijk, lekker op tijd en warm, voor herhaling vatbaar. Een aanrader!!

Sjoerd
13 september 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte joosse
12 september 2020

Heerlijk eten! Op tijd aanwezig en super lekker. Zeker een aanraden, precies wat je er van verwacht!

Mieke
10 september 2020

Snel bezorgd, heerlijk gegeten

Es
7 september 2020

Een hele goede aanwinst in Middelburg. Het eten is vooral vers en erg smaakvol! Daarnaast krijg je grote porties waardoor je goed vol zit. Op een zondag besteld, dus de wachttijd was iets langer dan normaal.. maar de bezorger maakt dit goed met zijn spontaniteit, liefheid en enthousiasme. Wij gaan in ieder geval vaker bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

William
7 september 2020

we hebben verschillende dingen geprobeerd en het was allemaal super, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
7 september 2020

In 1 woord: prima!! Keurig op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Mol
6 september 2020

Prima en goed verzorgd, dus zeker voor herhaling vatbaar!!!! Niks op aan te merken dus..

aart
1 september 2020

eerste keer wat besteld, op tijd geleverd. lekker eten

Shannon
29 augustus 2020
Kell
29 augustus 2020

Super lekker gegeten en snelle bezorging. Ga er zeker vaker bestellen!

Anoniem
26 augustus 2020
Jeroen
26 augustus 2020

Dit was mijn eerste bestelling bij deze zaak, vlees/rijst was gewoon goed, frietjes lekker krokant voor bezorging, sla was kraakvers en knapperig, prijs/kwaliteit zeer goed, bezorger was vriendelijk en stip op tijd. Enige (kleine) minpuntje is de temparatuur van het eten, het was (op de friet na) lauw-warm. Al bij al een echte aanwinst in het bezorgaanbod in Middelburg

Joost
23 augustus 2020

Heerlijk gegeten. Eindelijk is wat nieuws in Middelburg en nog lekker ook. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
23 augustus 2020
Jennifer
23 augustus 2020

Erg snelle bestelling. Kreeg een mailtje dat het 45 min. zou gaan duren en het was er al na 20 min. Vriendelijke bezorger en lekker eten. Enige min puntje was dat het eten lauw was. Zou zeker nog keer bestellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Marleen
21 augustus 2020

Al voor de 2e keer besteld. heerlijk. en precies op de tijd bezorgt zoals aangegeven in de mail.

Hans
19 augustus 2020

De Mexicaanse bowl was bijzonder lekker. Goeie friet en alles lekker vers. Gratis blikje drank erbij, is altijd welkom. De levering perfect op tijd. Al met al een aanrader voor een ieder die een smakelijke en complete maaltijd zoekt voor weinig geld.

Bec
19 augustus 2020

Lekker gegeten. Smaken, verhoudingen en porties prima. Voor herhaling vatbaar

Dvk
19 augustus 2020

Het was lekker maar koud....jammer.

Wessel ten Broek
17 augustus 2020

Een nieuwe ondernemer! Altijd leuk om te proberen, zeker als blijkt dat dit een van de betere thuisbezorgd alternatieven is. Kwaliteit van de producten is goed en de smaak is uitstekend. Chefychef biedt gezonde maaltijden aan, die ook nog eens uitstekend smaken, alle 5 sterren waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van ChefyChef

Hartelijk dank voor uw review, erg blij dat het gesmaakt heeft!

Roy
16 augustus 2020

De Mexicaanse bowl besteld met friet, kip en kaassaus. Echt een aanrader!! Frietjes blijven lekker stevig en erg lekkere kipstukjes en guacamole!

Newroz
12 augustus 2020
De Bree
11 augustus 2020

Heerlijk Jammer dat het geen sushirijst was

Miriam
10 augustus 2020

Bowl was vullend en vers, en meer dan genoeg! Het enige wat we misten was sour cream om het geheel net even wat luchtiger / smeuïger te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karel
9 augustus 2020

Een heerlijk broodje met goede kwaliteit vlees en lekker krokante frietjes. Vriendelijke bezorger

Mark
9 augustus 2020

Super snel geleverd (15 min) en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ilona Bommeljé
9 augustus 2020

Was erg lekker, ga zeker de andere dingen ook een keer proberen, veel succes.

Maurice
8 augustus 2020

Te laat, alhoewel daar keurig excuses voor zijn aangeboden. Het eten was echt onvoldoende. De friet veel te zout, maar het broodje heb ik na 1 hap weggegooid. Leek wel alsof het niet meer goed was. Rare bijsmaak. Schrijf liever geen negatieve recensies, maar kon geen mailadres vinden op de site, en jullie vragen om een recensie...

Jan willem
8 augustus 2020

Heerlijke bowl zal het weer proberen👌 Bezorging zoals gevraagde tijd ben blij dat jullie open zijn!

Wilco
6 augustus 2020

Erg lekker, warm en op optijd bezorgd!

Anne
6 augustus 2020

Het eten was heerlijk, goede portie. Wat mij betreft had het wel iets warmer gemogen. Maar ik ga zeker vaker bestellen

Paree
6 augustus 2020

bezorging was goed en op tijd geleverd. Echter smaak was zeer flauw , de wrap viel spontaan open door de grootte van de rol . Friet was doorweekt , falafal mooi knapperig maar geen smaak . Geen tweede keer voor mij

Mieke
4 augustus 2020

Was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liduina
3 augustus 2020

Mexicaanse bowl besteld. De pulled beef was van super kwaliteit. Overige ingrediënten waren prima. Het zou af zijn als er een partje limoen bij zat en wat chili, dan is de Mexicaanse smaak compleet. Philly steak was een flinke hap. Kaas vond ik te overheersend want proefde het (goede) vlees niet meer. Al met al een mooie aanwinst in het povere bezorglandschap in Middelburg. Bestel graag weer een bowl!! Ps. Mag er ook cola light aan toegevoegd worden ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Taco Jonker
2 augustus 2020

Broodje kip was goed en de Mexicaanse bowl ook wel. Maar de falafel met friet viel tegen. Ondanks dat de bezorger een kwartier vroeger was dan de aangegeven tijd was de friet koud en slap.

Nwer
2 augustus 2020

Super lekker! Binnen 30 min bestelling warm thuis gekregen en het heeft boven mijn verwachtingen gesmaakt👍🏻 Voor herhaling vatbaar!! Keep up the good work guys.

Peter
1 augustus 2020

Ik kan er niks aan doen, ik heb een echte Philly cheese steak gegeten, in Philadelphia, en die was toch beter. Deze was zeker goed, maar de echte was beter. Het Aziatische broodje was overigens prima.

Roxanne
1 augustus 2020

Eten was optijd en warm afgeleverd. Ribeye was lekker mals en goed gekruid. Het was heeeeerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Karel
30 juli 2020

Heerlijke eten en snelle bezorging

Juan carlos
29 juli 2020

Ik zeg het niet vaak, maar het was echt heerlijk!!!

Peter
27 juli 2020

Was heerlijk bedankt!!

Venetia
27 juli 2020

De bowl en burrito waren heel lekker Churros was iets te hard en droog Voor de rest prima

Raees
26 juli 2020

Het eten was echt lekker. Mijn eten werd 20/30 min al bezorgd! Voortaan bestel ik bij chefychef :)

Bedran
24 juli 2020

Heerlijk kip was lekker en de combinatie was perfect

Sarya
22 juli 2020
Willem
21 juli 2020

Eten was lekker!

Reactie van ChefyChef

Dankjewel voor je beoordeling:)

Mister D
21 juli 2020

Eten is super lekker

Reactie van ChefyChef

Dankjewel voor je beoordeling:)

Suzan lokman
21 juli 2020

heerlijke broodjes! En de bowl Mexicaanse was ook lekker!

Reactie van ChefyChef

Dankjewel voor je beoordeling:)

Erik
20 juli 2020

Het was verrukkelijk! Lekkere smaken met goede ingrediënten combi’s. Zeker een aanrader!

Reactie van ChefyChef

Dankjewel voor je beoordeling:)

Anoniem
20 juli 2020

Snelle bezorging, prima kwaliteit en een leuke openingsactie.

Reactie van ChefyChef

Dankjewel voor je beoordeling:)